Last Posts

 • Gecertificeerd houtrenovatie specialist

  Houtrot ontstaat als houten onderdelen zoals kozijnen, steunbalken en deuren te vochtig worden. Bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud zijn er de oorzaak van dat vocht in de constructie kan komen. In het vochtige Nederlandse klimaat ontstaan gemakkelijk schimmels die het hout aantasten. De ene houtsoort is daar gevoeliger voor dan de andere houtsoort. Houtrot is vaak al verder doorgewoekerd dan zichtbaar is.

  houtrenovatie

  Schilders- en Afwerkingsbedrijf G. Rebel is gecertificeerd houtrot specialist op dit gebied. We onderzoeken de constructie en bepalen hoe ver het hout is aangetast. Vervolgens doen we u een voorstel voor de beste oplossing in uw situatie. Soms is het voldoende om de aangetaste delen te verwijderen en de ruimte op te vullen. Is de situatie ernstiger, dan zal het hout deels moeten worden vervangen.

  continue reading
 • Fosag

  Fosag, de branchevereniging voor de schildersbedrijven.

  Wie onderneemt in de schilders-, afwerkings-, metaalconserverings- en glaszetbranche (met of zonder personeel) kan niet buiten actuele informatie. Ook moet goed advies op afroep beschikbaar zijn. FOSAG kent niet alleen de branche door en door, maar is de branche. De vereniging wordt volledig gedragen door de leden, die allen zelf branchegenoot en ondernemer zijn. Een betere garantie voor een effectieve belangenbehartiging, zowel individueel als collectief, is er niet.

  fosag

  FOSAG heet voluit de Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf. Bij het 100-jarig bestaan is het predikaat Koninklijk aan de vereniging FOSAG toegekend, die intussen al meer dan 125 jaar bestaat. Tegenwoordig staat FOSAG voor Ondernemersvereniging schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Als ondernemersvereniging vertegenwoordigt FOSAG 80% van de branche, gerekend naar het totale omzetvolume van de lidbedrijven en is landelijk actief via sectorverenigingen, regionale- en plaatselijke afdelingen. Het secretariaat is te Waddinxveen gevestigd.

  Website: http://www.onderhoudnl.nl/

   

  continue reading
 • AF Erkend

  Waar staat het AF-Erkend keurmerk voor?

  Het keurmerk AF-erkend biedt de consument vakmanschap, kwaliteit en vertrouwen door middel van:

  • het eisen van vak- en bedrijfsdiploma’s van deelnemende bedrijven
  • het leveren van een complete offerte waarin de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, de kosten etc. helder zijn beschreven
  • het uitvoeren van inspecties tijdens de uitvoering van het werk door een onafhankelijk deskundig bureau
  • het werken volgens de algemene voorwaarden die zijn opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en Consumentenbond
  • een nakomingsverplichting van de garantie door het bedrijf en de branche-organisatie
  • een periodieke controle op de verlenging van de erkenning door externe partij
  • een online klantentevredenheidsonderzoek voor iedereen zichtbaar
  • een gratis opleveringskeuring bij onderhoud voor leden VvE-belang

  af-erkend

  Wie voeren het keurmerk?

  Het keurmerk AF-erkend wordt gevoerd door schilders-, onderhouds-, glaszet- en metaalconserveringsbedrijven die werken volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling.

  Van wie is het keurmerk?

  De Stichting AF-Erkenningsregeling is eigenaar van het keurmerk. De AF-Erkenningsregeling is aangesloten bij de Geschillencommissie Consumentenzaken Den Haag.

  Contact

  AF-Erkenningsregeling

  Postbus 30
  2740 AA Waddinxveen
  (T) 0182 571660
  (E) info@af-erkend.nl

  Website: http://www.af-erkend.nl/

  continue reading
 • Wanneer is de schilder voor het laatst bij u geweest?
 • Laat uw schilderwerk elke 3 jaar controleren op gebreken en laat geconstateerde gebreken direct herstellen.
 • Goed onderhoud werkt kostenbesparend.

Schilderwerk en stucadoorswerk aan je eigen huis tegen een BTW-tarief van 6%. Als eigenaar van een woning die ouder is dan 2 jaar kunt u profiteren van dit lage BTW tarief voor stucadoors- en schilderwerk. Op dit moment is niet bekend wanneer de regeling afloopt.Om in aanmerking te komen is een ‘Ouderdomsverklaring Woning’ nodig. Neem contact met ons op om er achter te komen voor welke werkzaamheden dit lage tarief geldt en voor welke werkzaamheden niet.Download of bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht