Over ons

 • Wij kunnen terug kijken op een lange historie en een rijk verleden.

  Schilders- en Afwerkingsbedrijf M. Rebel en zonen was generaties lang een begrip in Huizen en omstreken.

  gijs%20%20telefoon%20048

  De exacte datum van oprichting is helaas niet te achterhalen. Wel zijn er oude kasboeken in ons bezit die teruggaan tot 1857.

  Het bedrijf is tot en met 2006 op vader en zoon overgegaan. In 1962 is het bedrijf overgenomen door mijn opa, Mijndert Rebel. Het was een succesvol bedrijf met een aantal werknemers, waaronder mijn vader, Jan Rebel.

  In 1987 heeft mijn vader het bedrijf overgenomen van zijn vader/mijn opa.

  19 Jaar later werd het bedrijf opgesplitst in twee schildersbedrijven. Schilders- en afwerkingsbedrijf G. Rebel is daar één van.

  Met deze voorgeschiedenis gaat een hoop ervaring en kennis gepaard op het gebied van schilderen, behangen en spuitafwerking.

  Deze kennis is gedurende de jaren overgedragen van vader op zoon.

 • Wanneer is de schilder voor het laatst bij u geweest?
 • Laat uw schilderwerk elke 3 jaar controleren op gebreken en laat geconstateerde gebreken direct herstellen.
 • Goed onderhoud werkt kostenbesparend.

Schilderwerk en stucadoorswerk aan je eigen huis tegen een BTW-tarief van 6%. Als eigenaar van een woning die ouder is dan 2 jaar kunt u profiteren van dit lage BTW tarief voor stucadoors- en schilderwerk. Op dit moment is niet bekend wanneer de regeling afloopt.Om in aanmerking te komen is een ‘Ouderdomsverklaring Woning’ nodig. Neem contact met ons op om er achter te komen voor welke werkzaamheden dit lage tarief geldt en voor welke werkzaamheden niet.Download of bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht