Particulieren en bedrijven

 • Particulieren & Bedrijven

  Schildersbedrijf G. Rebel onderscheidt zich als gedegen kwaliteitsbedrijf met een uitstekende reputatie. Het bedrijf bedient een grote vaste klantenkring in zowel de zakelijke als de particuliere markt en heeft een groot deel van het Gooi en Flevoland en omstreken als werkgebied.
  Het schildersbedrijf is een alleskunner op het gebied van klein- en groot onderhoud, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing. Als AF-erkend schilderbedrijf hebben opdrachtgevers de garantie dat alle werkzaamheden op een professionele en correcte wijze en met de juiste materialen worden uitgevoerd.
  Tot de opdrachtgevers behoren o.a.: aannemers, architecten, bedrijven, gemeenten, instellingen, particulieren, scholen, stichtingen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen.

  over-rebel_ons-uitvaartcentrum1%20kopie%20website

  Is uw huis of appartement toe aan een metamorfose?

  Schildersbedrijf G. Rebel kan al het binnenschilderwerk/buitenwerk voor u verzorgen.

  Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden, om ramen en deuren of om behangwerk u bent bij ons aan het juiste adres. Uw huis is het namelijk waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Is uw bedrijfspand aan onderhoud toe?

  Uw bedrijfspand, kantoor of (vastgoed) project op een professionele wijze aan de buitenzijde laten beschermen tegen alle weer, milieu, chemische invloeden of om een nieuwe uitstraling? Het is het namelijk waard om uw bedrijf er representatief uit te laten zien, vooral voor nieuwe klanten is dit belangrijk. Bovendien betekent het waardebehoud voor in de toekomst.

 • Wanneer is de schilder voor het laatst bij u geweest?
 • Laat uw schilderwerk elke 3 jaar controleren op gebreken en laat geconstateerde gebreken direct herstellen.
 • Goed onderhoud werkt kostenbesparend.

Schilderwerk en stucadoorswerk aan je eigen huis tegen een BTW-tarief van 6%. Als eigenaar van een woning die ouder is dan 2 jaar kunt u profiteren van dit lage BTW tarief voor stucadoors- en schilderwerk. Op dit moment is niet bekend wanneer de regeling afloopt.Om in aanmerking te komen is een ‘Ouderdomsverklaring Woning’ nodig. Neem contact met ons op om er achter te komen voor welke werkzaamheden dit lage tarief geldt en voor welke werkzaamheden niet.Download of bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht