Gecertificeerd houtrenovatie specialist

  • Houtrot ontstaat als houten onderdelen zoals kozijnen, steunbalken en deuren te vochtig worden. Bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud zijn er de oorzaak van dat vocht in de constructie kan komen. In het vochtige Nederlandse klimaat ontstaan gemakkelijk schimmels die het hout aantasten. De ene houtsoort is daar gevoeliger voor dan de andere houtsoort. Houtrot is vaak al verder doorgewoekerd dan zichtbaar is.

    houtrenovatie

    Schilders- en Afwerkingsbedrijf G. Rebel is gecertificeerd houtrot specialist op dit gebied. We onderzoeken de constructie en bepalen hoe ver het hout is aangetast. Vervolgens doen we u een voorstel voor de beste oplossing in uw situatie. Soms is het voldoende om de aangetaste delen te verwijderen en de ruimte op te vullen. Is de situatie ernstiger, dan zal het hout deels moeten worden vervangen.

  • Wanneer is de schilder voor het laatst bij u geweest?
  • Laat uw schilderwerk elke 3 jaar controleren op gebreken en laat geconstateerde gebreken direct herstellen.
  • Goed onderhoud werkt kostenbesparend.

Schilderwerk en stucadoorswerk aan je eigen huis tegen een BTW-tarief van 6%. Als eigenaar van een woning die ouder is dan 2 jaar kunt u profiteren van dit lage BTW tarief voor stucadoors- en schilderwerk. Op dit moment is niet bekend wanneer de regeling afloopt.Om in aanmerking te komen is een ‘Ouderdomsverklaring Woning’ nodig. Neem contact met ons op om er achter te komen voor welke werkzaamheden dit lage tarief geldt en voor welke werkzaamheden niet.Download of bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht